Termeni şi condiţii

 

 • Termeni şi condiţii
  Utilizarea site-ului Sorin Dimitriu – Avocat implică acceptarea acestor termeni şi condiţii iar acesta îşi rezervă dreptul de a modifica forma prezentă a termenilor şi condiţiilor fără vreo notificare prealabilă.
 • Drepturi de autor
  Întregul conţinut al acestui site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe şi alte date) este proprietatea Sorin Dimitriu şi a clienţilor acesteia şi este aparat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obţinerea unui acord prealabil se pedepseşte conform legilor în vigoare.
 • Securitatea datelor personale
  Întregul conţinut al acestui site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe şi alte date) este proprietatea Sorin Dimitriu şi a clienţilor acestuia şi este aparat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obţinerea unui acord prealabil se pedepseşte conform legilor în vigoare.
 • Securitatea informaţiilor
  Sorin Dimitriu nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate ca urmare a eventualelor erori din cadrul software-ului cu care este realizat şi găzduit site-ul. De asemenea, Sorin Dimitriu nu răspunde nici pentru eventualele probleme de securitate ale serverului ce găzduieşte site-ul.
 • Condiţii legale
  Acest site funcţioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român.